Location scout

Vi har arbetat med location scout i över 10 år och har ett stort kontaktnät i Göteborgsområdet & västkusten samt ner mot Skåne. Vi förstår och vet att en location behöver fungera utifrån många perspektiv för att vara perfekt för en produktion.

Utifrån våra kunders behov & vision tar vi fram förslag samt hanterar bokningen för att få ett så enkelt samarbete som möjligt för er som beställare.

Model casting

Att ta fram modeller utifrån kundernas önskemål är en fantastisk del av varje produktion. Vi har goda kontakter med modellagenturer över hela världen och tar med glädje fram modeller som matchar just er budget och ert varumärke.

Vi arbetar med street casting om ni önskar arbeta med människor utanför agenturerna för olika uppdrag. Utöver detta driver vi också Cooee Kid Agency en modellagentur för barn, familjer & hundar.

Brand strategy

Oavsett om ni har behov av att förtydliga era grafiska riktlinjer, er kommunikation eller ert uttryck så kan vi arbeta fram strategier & guide lines för detta.

Vi tror på tydlighet – för att lyckas med sin kommunikation bör man vara tydlig mot kund och våga hålla i över tid. Beroende på målgrupp, varumärke & produkt/tjänst ser vi att genom att skapa värde för kunden & igenkänning så kommer man absolut längst i sin kommunikation mot kund.

Önskar ni också hjälp med strategier inom marknadsföring influencer marketing & sociala medier har vi också lång erfarenhet inom dessa områden.

Studio.

Mellow studio.
Vår studio & kontor ligger i Majorna – Göteborg precis vid Mariaplan. Studion kan hyras för event, workshops, yoga klasser, kampanjproduktioner eller för content produktion.

Hör gärna av er om ni vill veta mer.

 

Letar du efter en kontorsplats?

Vi har platser för uthyrning – antingen kan du ha en egen plats med fri tillgång eller så kan du ha en flexplats där du delar platsen med andra.

Vi vill vara en plats för kreativitet, värme & entreprenörskap.