Mellow creative.

We are Mellow, always kind, engaging & convertible.

We are Mellow. Always effective, supportive & precise.

Mellow production

Med lång erfarenhet, stor passion och omsorg ser vi till så att hela produktionsprocessen blir så effektiv som möjligt. Vi tar alltid fastpris och värdesätter dina önskemål och visioner högt. En av våra styrkor är att vi själva jobbat som beställare och därmed vet hur viktigt det är med lyhördhet.

Kampanjkoncept

Med lång erfarenhet från flera av Sveriges största varumärken är skapandet av kampanjkoncept en av våra största passioner. Vi tar med stor glädje fram koncept till allt från enstaka bilder till större kampanjer, helt utifrån era behov. För att kunna leverera på bästa sätt behöver vi tre viktiga ingredienser från er:

1. Kund & målgrupp

2. Budskap

3. Budget

Utifrån detta och övrig information ni vill lämna sätter vi samman ett kampanjkoncept för antingen location eller studio. Vill ni kombinera det med att vi tar fram team, modell och produktion så gör vi mer än gärna detta.

Vår styrka är att det här är det absolut roligaste vi vet. Dessutom har vi tagit fram över 100 koncept om året – de senaste 10 åren.

Branding strategy

Det är av yttersta vikt att skapa en tydlighet i sin kommunikation så att kunden förstår vem ni vänder er till, vad ni erbjuder och vad ni vill säga. Vi hjälper gärna till med att skapa den tydligheten genom att ta fram en brandbook, kommunikationsstrategi och/eller varumärkesplattform.

Oavsett om ni har behov av att förtydliga era grafiska riktlinjer, er kommunikation eller ert uttryck så gör vi detta tillsammans med er. Vi säger tillsammans för här krävs det ett nära samarbete så att vi hamnar helt rätt för just er.

Vi tror på tydlighet – för att lyckas med sin kommunikation behöver man vara tydlig mot kund och våga hålla i över tid. Man behöver hålla i och man behöver göra det ned i detalj. Det är först då man verkligen bygger upp ett långsiktigt förtroende hos sin målgrupp.

Som nästa steg hjälper vi gärna till med att ta fram strategier för marknadsföring inom flera områden som köpta kanaler, influencer marketing och sociala medier.

Konsult

Efter många år som Creative Director anställd på olika fantastiska bolag så är jag nu en del av Mellow Collective. Som en del av verksamheten så finns jag tillgänglig för konsultuppdrag inom marknadsföring, kreativa strategier, ledarskap och projektledning.

Min styrka är att arbeta fram strategier inom marknadsföring, kreativa processer, kommunikation, sociala meder och influencer marketing och skapa tydlighet såväl i intern kommunikation som extern. Jag har också lång erfarenhet inom ledarskap, projektledning samt att organisera in-house avdelningar av olika slag.

Oavsett om det är ett kortsiktigt eller långsiktigt behov som uppstår så kliver jag gärna in och arbetar tillsammans med er.

Our passion

Easygoing productions

Does your BRAND have a soul?
Does you CONTENT create emotions?

High value content

Suitable for all areas needed