Providing easygoing productions & high value content for you.

Welcome to Mellow.

Vi är Mellow – en liten byrå med stor passion, lång erfarenhet och trygga värderingar. Mellow är en mix av allt det vi kan och älskar: vi erbjuder allt från varumärkesstrategier och contentkoncept till kampanjproduktioner och setdesign.

Allt vi gör, gör vi med erfarenhet, stor omsorg och mycket värme. Vår passion ligger i att skapa content, koncept, kampanjer och strategier. Det gör vi genom att täcka upp för hela processen idé till produktion och set. Våra kunder kommer alltid vara vår högsta prioritet, med en djup respekt för era behov, er budget och den mission som ligger till grund till de uppdrag vi tilldelas.

We are Mellow.

Always kind, engaging & value driven.
Always effective, convertible & warm.

Always kind, engaging & value driven.

Our services

Mellow production.

Always effective, supportive & precise.

Vi erbjuder våra kunder effektiva produktioner och med det menar vi att vi har stor respekt för er budget men också att ni skall få ut mycket content ur varje tillfälle. Vi har lång erfarenhet av set design och vi bygger allt från enskilda väggar till större set och har stor passion för att leverera med precision för kundens önskemål.

Vi har erfarenhet från att leda små till riktigt stora produktioner och ger er alltid ett fast pris.

Mellow creative.

Always kind, engaging & convertible.

Med erfarenhet från några av Sveriges största varumärken har vi stor kunskap kring marknadsstrategier och kampanjkoncept. Eftersom det här är något av det roligaste vi vet gör vi alla projekt – stora som små – med mycket passion och kärlek. Vi erbjuder allt från att ta fram koncept för kampanjer utifrån ett redan satt uttryck till att arbeta fram en helt ny varumärkesplattform.

Mellow consultant.

Always passioned, driven & humble.

Om ett kortsiktigt eller långsiktigt behov av hjälp utifrån uppstår så kliver vi mer än gärna in.  Vi har erfarenhet av projektledning, att leda team inom marknadsföring, bygga inhouse avdelningar, studioverksamheter samt produktionsledning.  Vi är tillgängliga för enskilda uppdrag, längre perioder eller för att täcka upp under exempelvis rekrytering eller föräldraledighet.