Production

Visionen för allt vårt arbete ligger i att erbjuda våra kunder en trygg & enkel samarbetspartner inom content produktion både för kampanjmaterial & e-com.

Vår passion är att erbjuda effektiva kampanjproduktioner, med det menar vi att vi har stor respekt för kundens budget och att man skall få ut mycket content ur varje tillfälle.

Vi arbetar med små team – helt enkelt för att det går. När vi sätter samman ett team utgår vi från personlighet, utöver deras kunskap. Vi är nämligen helt säkra på att när man har roligt tillsammans syns det på resultatet.

Set design

Med över 20 års erfarenhet av måleri och 10 år av set design kan vi hjälpa er med det mesta inom området. Vi bygger allt från enskilda väggar till större set och levererar alltid med precision utifrån kundens önskemål.

Vår styrka är att vi själva har arbetat som beställare under många år och har därför förståelse för betydelsen av de önskemål och visioner ni som beställare har.

E-com production

Att producera e-com är något av det roligaste vi vet. Det är hjärtat i verksamheten hos många av våra kunder & vi har stor förståelse för att det är denna del som skapar förutsättningarna för allt annat.

Vi kan ta hand om hela produktionen åt våra kunder eller stärka upp där kunderna har behov.

Location scout

Vi har arbetat med location scouting i över 10 år och har ett stort kontaktnät i Göteborgsområdet & västkusten samt ner mot Skåne. Vi förstår och vet att en location behöver fungera utifrån många perspektiv för att vara perfekt för en produktion.

Utifrån våra kunders behov & vision tar vi fram förslag samt hanterar bokningen för att få ett så enkelt samarbete som möjligt för er som beställare.

Modell casting

Att ta fram modeller utifrån kundernas önskemål är en fantastisk del av varje produktion. Vi har goda kontakter med modellagenturer över hela världen och tar med glädje fram modeller som matchar just er budget och ert varumärke.

Vi arbetar med street casting om ni önskar arbeta med människor utanför agenturerna för olika uppdrag. Utöver detta driver vi också Cooee Kid Agency en modellagentur för barn, familjer & hundar.

Brand strategy

Oavsett om ni har behov av att förtydliga era grafiska riktlinjer, er kommunikation eller ert visuella uttryck så kan vi arbeta fram strategier & guidelines för detta.

Vi tror på tydlighet när man bygger varumärke samt att skapa värde för kunden – det är så man blir stark i sin kommunikation mot sin målgrupp.

Önskar ni hjälp med strategier inom marknadsföring, co-lab, influencer marketing eller sociala medier har vi lång erfarenhet även inom dessa områden.